• Télephone: +44 7459 179000
  • Email : contact@en-agencies.com
  • Disponible: 24/24

drreeder

Overview

  • Posted Jobs 0
  • Viewed 109

Company Description

Mi a legegyszerűbb póker játék, hogy megtanulják?

A korai cselekvés megköveteli az ellenfelek olvasását és néha blöffölést. A fogadási pozíció is döntő fontosságú. Az utolsó lépés lehetővé teszi, hogy elemezze a többi játékos cselekedeteit. Más időkben talán nem vagyunk tisztában velük, érezni fogjuk őket, és lehet, hogy nincs okuk, de még mindig ellenőrizzük az érzelmeinket ebben az esetben. Hogyan tudod irányítani az érzelmeidet?

Az érzelmeinket különböző módon tudjuk irányítani. Néha tudatában vagyunk az érzelmeinknek, és azt mondhatjuk: Ó, izgatott vagyok, engedd, hogy megnyugodjak. És megtanulni mindent, amit meg kell tanulni egy nagyon kemény játékot először. És nem játszhatunk semmilyen stratégiát anélkül, hogy ismernénk az alapvető matematikát és megértenénk a valószínűséget. Nem tudsz menni a WSOP-on anélkül, hogy tudnád az alapvető stratégiát.

Ha egy asztalnál ülsz, megkérdezheti a többi játékostól, hogy mi a stratégiájuk. Ha online játszol, mindig találsz egy csevegőszobát, ahol az emberek beszélnek az aktuális játékról és megvitatják a stratégiákat. Ez megnyithatja a kezét, vagy felnéz, vagy valami más lehet. Tehát az esélye, hogy a következő három fordulón fejeket kap, pokeresjatekok.com 50%. És ha nyer, akkor nyer 15. Így nyersz az idő felét. Most, ha az első három fordulón kapsz fejeket, 50% esélye van arra, hogy a következő három fordulón kapsz fejeket, és 25% esélye arra, hogy a következő három fordulón kapsz fejeket.

És ha nyer, akkor nyer 25 Mi a helyzet az utolsó két fordulóval? Ha az első három fordulón kapsz fejeket, akkor 50% esélye van arra, hogy az utolsó két fordulón kapsz fejeket, és 25% esélye arra, hogy az utolsó két fordulón kapsz fejeket. Tehát az esélye, hogy fejeket kap az utolsó két fordulón, 50%. A játék nagyon korlátozott. Megtanultam, amikor elkezdtem játszani, figyelve a srácok az asztalnál, amíg meg nem kaptam egy fogantyút, majd megpróbáltam erőfeszítést tenni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem “vesztettem” a pénzt, miközben megtanultam a játékot.

De némi kutatást kell majd végeznem. Tehát azt fogom kitalálni (mivel nem játszom), valamit úgy értesz, mint a Texas Hold’em a flop előtti emelésekkel. Milyen értékű egy kéz? Tehát egy kéz várható értéke -1. És amellett, hogy tudja, mi a valószínűsége, hogy megnyeri a kezét, meg kell tudnia, mi a várható értéke a kéz. Ön fejjel felfelé játszani, és ez egy érme flip. Mi a valószínűsége annak, hogy megnyerjük a kezünket?

Vegyünk egy egyszerű példát. Olyan sok nagyszerű nem korlátozott készpénzes játék fut naponta Las Vegasban! Ne játsszon egy online póker oldalon, amelynek semmi köze a valós pókerteremhez – nem tisztelik a promóciókat, a pénzvisszafizetési ösztönzőket stb. Játssz a nagy fiúk a való világban. Pot esélyek – A pot mérete a szükséges téthez képest.